Διέρρηξαν παρεκκλήσι στην Τρεμιθούσα - Δεν βρήκαν χρήματα και έκλεψαν εικόνες

Διέρρηξαν παρεκκλήσι στην Τρεμιθούσα - Δεν βρήκαν χρήματα και έκλεψαν εικόνες

Άγνωστοι διέρρηξαν το παρεκκλήσι του προφήτη Ηλία στην Τρεμιθούσα, δεν βρήκαν χρήματα και έκλεψαν εικόνες.

Σύμφωνα με το pafoslive οι δράστες που διέρρηξαν το παρεκκλήσι δεν βρήκαν χρήματα στο ναό ωστόσο άρπαξαν τέσσερις εικόνες .

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις οδηγίες της μητρόπολης στα παγκάρια απομακρυσμένων ναών οι εκκλησιαστικές επιτροπές φροντίζουν να μην αφήνουν τις εισφορές των πιστών, για αυτό και οι δράστες δεν βρήκαν χρήματα.

Από την πλευρά της η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ναού απευθύνει έκκληση στους δράστες για επιστροφή των κλοπιμαίων εικόνων στο παρεκκλήσι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE