ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Πάφο - Πατέρας «σάπισε» στο ξύλο το 3χρονο παιδί του μπροστά στα μάτια άλλων γονιών

Απίστευτο περιστατικό στην Πάφο - Πατέρας «σάπισε» στο ξύλο το 3χρονο παιδί του μπροστά στα μάτια άλλων γονιών

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αγριότητας και βίας στην οικογένεια κατέγραψε αναγνώστης του PafosPress με πα-Τερα κτήνος να κτυπάει αλύπητα κάτω το παιδί του λες και ήταν χταπόδι.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν 2 μέρες και συγκεκριμένα την προηγούμενη Δευτέρα στον καινούργιο παιδότοπο της Κισσόνεργας, δίπλα από το παλιό γήπεδο, όταν ο πατέρας στην παρουσία της μητέρας και ενός ακόμη ανήλικου παιδιού της οικογένειας έπιασε από το χέρι το μόλις 3 χρόνων περίπου αγοράκι του και το κτυπούσε κάτω με μίσος και μανία.

Ο αναγνώστης του PafosPress του οποίο κατέχουμε τα στοιχεία και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε στο Γραφείο Ευημερίας και την Αστυνομία και στην Επίτροπο Προστασίας Ευημερίας του Παιδιού αν μας ζητηθεί, είδε αρχικά τη βαλίτσα που είχε στην πλάτη το 3 χρόνων αγοράκι να μετακινείται πάνω κάτω και η κίνηση αυτή του προκάλεσε μεγάλη περιέργεια για το τι ακριβώς συνέβαινε. Ακολούθως πήγε πιο κοντά για να διαπιστώσει ότι η τσάντα ήταν κρεμασμένη στην πλάτη του άτυχου μωρού το οποίο έπεφτε θύμα βίας από τον ίδιο του τον πατέρα του.

Αν και  αρχικά ο αναγνώστης μας σκέφτηκε να σταματήσει τον πατέρα- κτήνος στη συνέχεια αποθαρρύνθηκε γιατί στη σκηνή ήταν και η μητέρα η οποία έδειχνε να μην αντιδράει καθόλου οπότε έκρινε ότι δεν έπρεπε να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση ο ίδιος.

Περισσότερα στο Pafospress 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top