LIKE ONLINE

Λονδίνο: «Βασιλικό» άλογο δαγκώνει τουρίστα που πόζαρε μπροστά του - Δείτε βίντεο

Λονδίνο: «Βασιλικό» άλογο δαγκώνει τουρίστα που πόζαρε μπροστά του - Δείτε βίντεο

Μια ξεκαρδιστική στιγμή συνέβη στο Λονδίνο, όταν ένας τουρίστας στάθηκε δίπλα στο άλογο της βασιλικής φρουράς κατά τη διάρκεια μιας ημερήσιας εκδρομής.

Συγκεκριμένα, το κλιπ, που αναρτήθηκε στο Facebook ανήμερα των Χριστουγέννων, δείχνει δύο τουρίστες να ποζάρουν για μια φωτογραφία με το μαύρο άλογο στην παρέλαση της Horse Guards κοντά στο St James's Park.

Δείτε βίντεο:

Αρχικά, το άλογο φαίνεται ήρεμο και ο φρουρός διατηρεί ένα τυπικά ψύχραιμο βλέμμα μπροστά από το δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Οι δύο τουρίστες αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον καθώς ποζάρουν με ένα γλυκανάλατο χαμόγελο δίπλα στο βασιλικό άλογο.

Όμως το άλογο ξαφνικά αντιλαμβάνεται το ζευγάρι που στέκεται κοντά του και σκύβει γρήγορα το κεφάλι του για να δώσει στον ανυποψίαστο άνδρα ένα γρήγορο τσίμπημα.

Το θρασύ ζώο καταφέρνει να βυθίσει τα δόντια του στο μαύρο μπουφάν του άνδρα για κλάσματα του δευτερολέπτου πριν εκείνος ουρλιάξει και πηδήξει μακριά έντρομο. Το πλήθος που παρακολουθεί ξεσπά σε γέλια και ακόμη και ο φρουρός, που φημίζεται για την ευθυτενή του στάση, δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα μειδίαμα πριν επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top