Θέλει να μείνει στο νησί ο Ογκεντά…

Θέλει να μείνει στο νησί ο Ογκεντά…

Πριν μια εβδομάδα, γνωστοποιήθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα η αποδέσμευση του Έρβιν Ογκεντά. Πληροφορίες φέρουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να θέλει να μείνει στο νησί.

Ο μάνατζερ του τον έχει προτείνει σε κάποιες ομάδες, προς το παρόν, δεν προκύπτει πληροφορία, ότι είναι κοντά στον νέο του σταθμό.

Πριν 11 μήνες είχε έλθει στην Λεμεσό ο Ογκεντά, πλήρωσε και λεφτά να πάρει τα δικαιώματα του ο Απόλλωνας στην Ρουμανική Μποτοσάνι.

Σε πολύ λίγα ματς έκαμε την διαφορά, όσο αγωνιζόταν στους πρωταθλητές. Το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε πριν κανένα μήνα, αποτέλεσε την αφορμή για να προχωρήσουν τις διαδικασίες να του δώσουν «πασαπόρτι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE