Θέλει να μείνει στο νησί ο Ογκεντά…

Θέλει να μείνει στο νησί ο Ογκεντά…

Πριν μια εβδομάδα, γνωστοποιήθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα η αποδέσμευση του Έρβιν Ογκεντά. Πληροφορίες φέρουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να θέλει να μείνει στο νησί.

Ο μάνατζερ του τον έχει προτείνει σε κάποιες ομάδες, προς το παρόν, δεν προκύπτει πληροφορία, ότι είναι κοντά στον νέο του σταθμό.

Πριν 11 μήνες είχε έλθει στην Λεμεσό ο Ογκεντά, πλήρωσε και λεφτά να πάρει τα δικαιώματα του ο Απόλλωνας στην Ρουμανική Μποτοσάνι.

Σε πολύ λίγα ματς έκαμε την διαφορά, όσο αγωνιζόταν στους πρωταθλητές. Το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε πριν κανένα μήνα, αποτέλεσε την αφορμή για να προχωρήσουν τις διαδικασίες να του δώσουν «πασαπόρτι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.