Θέλει να μείνει στο νησί ο Ογκεντά…

Θέλει να μείνει στο νησί ο Ογκεντά…

Πριν μια εβδομάδα, γνωστοποιήθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα η αποδέσμευση του Έρβιν Ογκεντά. Πληροφορίες φέρουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να θέλει να μείνει στο νησί.

Ο μάνατζερ του τον έχει προτείνει σε κάποιες ομάδες, προς το παρόν, δεν προκύπτει πληροφορία, ότι είναι κοντά στον νέο του σταθμό.

Πριν 11 μήνες είχε έλθει στην Λεμεσό ο Ογκεντά, πλήρωσε και λεφτά να πάρει τα δικαιώματα του ο Απόλλωνας στην Ρουμανική Μποτοσάνι.

Σε πολύ λίγα ματς έκαμε την διαφορά, όσο αγωνιζόταν στους πρωταθλητές. Το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε πριν κανένα μήνα, αποτέλεσε την αφορμή για να προχωρήσουν τις διαδικασίες να του δώσουν «πασαπόρτι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στραμμένα στον ΔΗΣΥ τα βλέμματα - Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες

Στραμμένα στον ΔΗΣΥ τα βλέμματα - Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες

Στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων στον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ), με τα ονόματα του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Γιώργου Παμπορίδη να συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE