Ζύγι: Απορρίφθηκε το αίτημα του για άδεια και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας 19χρονος στρατιώτης!

Ζύγι: Απορρίφθηκε το αίτημα του για άδεια και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας 19χρονος στρατιώτης!

Απόπειρα αυτοκτονίας από στρατιώτη που υπηρετεί τη θητεία του σε στρατόπεδο στην περιοχή Ζυγίου.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, γύρω στις 14:30 μεταφέρθηκε κατ΄ επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στρατιώτης που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, Remedol.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον στρατιώτη έχει γίνει πλύση στομάχου και αυτή τη στιγμή είναι εκτός κινδύνου.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο στρατιώτης προέβη σ΄ αυτή την κίνηση γιατί απορρίφθηκε αίτημά του για άδεια.

Από το ΓΕΕΦ επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει σχετικός ισχυρισμός στρατιώτη και ότι μεταφέρθηκε στο Γ. Νοσοκομείο Λεμεσού για να εξεταστεί από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE