ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφει εκ νέου στα καθήκοντά του ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών – Τι αποφάσισε η ΕΔΥ

Επιστρέφει εκ νέου στα καθήκοντά του ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών – Τι αποφάσισε η ΕΔΥ

Η ΕΔΥ αποφάσισε την Πέμπτη (29/12) τον άμεσο τερματισμό της διαθεσιμότητας του Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χριστόδουλου Πίπη, ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει στα καθήκοντά του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ιδίου.

Όπως σημειώνεται η ΕΔΥ αποφάσισε, σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου 85 (1Β) (β) του Περί Δημοσίας Υπηρεσίας Νόμου, τους λόγους που τέθηκαν ενώπιον της από την αρμόδια αρχή καθώς και τις ενστάσεις/παραστάσεις που ο κ. Πίπης υπέβαλε μέσω του Δικηγορικού Γραφείου Α&ΑΚ Αιμιλιανίδης, Κ. Κατσαρός & Συνεργάτες ΔΕΠΕ «τον άμεσο τερματισμό της διαθεσιμότητάς του και ως εκ τούτου αυτός επανακτά, βάσει της εν λόγω διάταξης, όλες τις εξουσίες και τα ωφελήματα που αναστάλθηκαν δυνάμει του εδαφίου (3) του συγκεκριμένου άρθρου».

«Με σημερινή απόφασή της αναφορικά με την από 22/12/2022 νέα απόφαση της να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών μέχρι τις 17/1/2023, κατόπιν νέου αιτήματος του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (ΥΓΑΑΠ), ένεκα της διαδικασίας πειθαρχικής διερεύνησης που είχε ζητήσει η διοίκηση του ΥΓΑΑΠ συνεπεία του περιστατικού Βρουκέλλωσης που ενέσκηψε σε εκτροφή βοοειδών στην Αθηαίνου η οποία ευρίσκεται εν εξελίξει, η ΕΔΥ αποφάσισε, σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου 85 (1Β) (β) του Περί Δημοσίας Υπηρεσίας Νόμου, τους λόγους που τέθηκαν ενώπιον της από την αρμόδια αρχή καθώς και τις ενστάσεις/παραστάσεις που αυτός υπέβαλε μέσω του Δικηγορικού Γραφείου Α&ΑΚ Αιμιλιανίδης, Κ. Κατσαρός & Συνεργάτες ΔΕΠΕ τον άμεσο τερματισμό της διαθεσιμότητας του και ως εκ τούτου αυτός επανακτά, βάσει της εν λόγω διάταξης, όλες τις εξουσίες και τα ωφελήματα που αναστάλθηκαν δυνάμει του εδαφίου (3) του συγκεκριμένου άρθρου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται πως «τον Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, Λούης Μάρκου και Σόνια Τσαχίδου. Ο Διευθυντής Κτηνιατρικών Υπηρεσιών έχει ήδη επιστρέψει στα καθήκοντά του», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top