Ραγδαίες εξελίξεις στο Videogate: «Τα στοιχεία μας επαληθεύτηκαν από τις Κυπριακές Αρχές»
Η εταιρεία δηλώνει βέβαιη ότι η τελική αξιολόγηση της Νομικής Υπηρεσίας θα οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης (29/12), ξέσπασε σε εμπορευματοκιβώτιο–αποθήκη, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο φρουταρίας στο Ζακάκι.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου κατέσβησαν την φωτιά, ενώ είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή προϊόντων.
Στην δεύτερη περίπτωση, γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, φωτιά ξέσπασε στο κτίριο, πρώην ΣΠΕ Παρεκκλησιάς, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σπεύδει στο σημείο.
Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες ξεκίνησαν και στα δυο σημεία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και των δυο πυρκαγιών.
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




