Στις φλόγες αποθήκη φρουταρίας και εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λεμεσό - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Στις φλόγες αποθήκη φρουταρίας και εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λεμεσό - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη φρουταρίας στο Ζακάκι και λίγες ώρες αργότερα ξέσπασε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Παρεκκλησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης (29/12), ξέσπασε σε εμπορευματοκιβώτιο–αποθήκη, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο φρουταρίας στο Ζακάκι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου κατέσβησαν την φωτιά, ενώ είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή προϊόντων.

Στην δεύτερη περίπτωση, γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, φωτιά ξέσπασε στο κτίριο, πρώην ΣΠΕ Παρεκκλησιάς, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σπεύδει στο σημείο.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες ξεκίνησαν και στα δυο σημεία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και των δυο πυρκαγιών.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE