Έτσι έχασε τη ζωή της η 25χρονη στο θανατηφόρο τροχαίο της Αγίας Νάπας!

Έτσι έχασε τη ζωή της η 25χρονη στο θανατηφόρο τροχαίο της Αγίας Νάπας!

Με νεανικό αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος αφού σήμερα αργά το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή στο έδαφος 25χρονη τουρίστρια ενώ κρίσιμα νοσηλεύεται φίλη της που επέβαινε σε τετράτροχη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η 25χρονη από την Αυστραλία με συνοδηγό σε τετράτροχη μοτοσικλέτα 27χρονη ομοεθνή της, ενώ εξέρχονταν από χώρο στάθμευσης στην οδό Κρυού νερού, έστριψαν αριστερά με κατεύθυνση το κέντρο της Αγίας Νάπας,  όμως λόγω λάθος χειρισμού της οδηγού μπήκαν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας  και συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με διερχόμενο λεωφορείο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση οι δυο τουρίστριες σωριάστηκαν τραυματισμένες στο έδαφος και παρά την άμεση άφιξη ασθενοφόρου που τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου η 25χρονη εξέπνευσε. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 27χρονη συνοδηγό με την κατάσταση της να περιγράφεται ως κρίσιμη

Διαβάστε επισης: Έκτακτο: Θανατηφόρο δυστύχημα στην Αγία Νάπα! Λεωφορείο συγκρούστηκε βίαια με μοτοσικλέτα!​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE