Έγινε ο διακανονισμός στην ΑΗΚ μετά από παρεμβάσεις της Επάρχου Πάφου και Βουλευτών στο Πραστειό

Έγινε ο διακανονισμός στην ΑΗΚ μετά από παρεμβάσεις της Επάρχου Πάφου και Βουλευτών στο Πραστειό

Μετά απο πολλές παρεμβάσεις προς το ΚΣ Πραστειού και την αρδευτική επιτροπή τόσο από την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου όσο και από Βουλευτές η Αρχή Ηλεκτρισμού Πάφου δέχτηκε την καταβολή των 2.000 ευρώ για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος που τροφοδοτεί τις τουρμπίνες του αρδευτικού Τραχυπέδουλας- Πραστειού.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Λάμπρου ανέφερε πως το ΚΣ Πραστειού κατέβαλε το ποσό των 1.000 ευρώ και άλλα 1.000 κατέβαλε η αρδευτική επιτροπή ενώ παράλληλα η αρδευτική επιτροπή δεσμεύτηκε γραπτώς ότι θα καταβάλει έναντι του χρέους 1.000 ευρώ το μήνα.

Πρόσθεσε πως μετά τις εορτές και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα θα καλέσει τις δύο πλευρές στο γραφείο της για να επιβεβαιώσει ότι στο μηνιαίο ποσό θα συνεισφέρει και το ΚΣ Πραστειού. Είπε τέλος πως επειδή δεν αφαιρέθηκε ο μετρητής απλώς διακόπηκε, τώρα ενώνεται το ρεύμα πίσω.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE