Πρωτοχρονιάτικες χειροπέδες σε 33χρονο - Εντόπισαν όχημα γεμάτο με καλώδια χαλκού, σωλήνες και... κάνναβη

Πρωτοχρονιάτικες χειροπέδες σε 33χρονο - Εντόπισαν όχημα γεμάτο με καλώδια χαλκού, σωλήνες και... κάνναβη

Μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εντόπισαν γύρω στις 3.50π.μ. σήμερα Κυριακή, σταθμευμένο όχημα, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής.

Οδηγός του οχήματος, όπως διαπιστώθηκε ήταν 33χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης. Επίσης, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος επτά περίπου κιλά από καλώδια χαλκού και διάφορες σωλήνες, ένα πριόνι, δύο κατσαβίδια και άλλα εργαλεία, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Ο 33χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE