Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους - Υποδέχονται το 2023

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους - Υποδέχονται το 2023

Με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση υποδέχθηκαν το νέο έτος η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Το ζευγάρι μοιράστηκε την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία και οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται η ίδια με τον Ίαν Στρατή να κρατούν αγκαλιά την κόρη τους.

Δείτε τη φωτογραφία στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.