Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν

Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν

Δύο συμπατριώτες της κατήγγειλε για βιασμό πριν μερικές ημέρες μία 18χρονη Αγγλίδα, η οποία έκανε τις διακοπές της στα Μάλια.

Σύμφωνα με το cretalive, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», η κοπέλα στην καταγγελία της στην αστυνομία είπε ότι οι συμπατριώτες της, ηλικίας 20 ετών με τους οποίους διασκέδαζε σε μπαρ, την οδήγησαν στο δωμάτιό τους και τη βίασαν.

Η ίδια είπε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να αντισταθεί. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE