Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν

Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν

Δύο συμπατριώτες της κατήγγειλε για βιασμό πριν μερικές ημέρες μία 18χρονη Αγγλίδα, η οποία έκανε τις διακοπές της στα Μάλια.

Σύμφωνα με το cretalive, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», η κοπέλα στην καταγγελία της στην αστυνομία είπε ότι οι συμπατριώτες της, ηλικίας 20 ετών με τους οποίους διασκέδαζε σε μπαρ, την οδήγησαν στο δωμάτιό τους και τη βίασαν.

Η ίδια είπε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να αντισταθεί. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.