Πελέ: Δεν αποσύρει το «10» η Σάντος, παρά την επιθυμία της οικογενείας του

Πελέ: Δεν αποσύρει το «10» η Σάντος, παρά την επιθυμία της οικογενείας του

Μπορεί η οικογένεια του Πελέ να ζήτησε από τη Σάντος να αποσύρει το «10» στη μνήμη του θρύλου του ποδοσφαίρου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, το σχετικό αίτημα δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς όσο ζούσε ο «Βασιλιάς» ήθελε να χρησιμοποιείται κανονικά το νούμερο.

«Ο πρόεδρος της Σάντος, Αντρές Ρουέντα, επέλεξε να σεβαστεί και να υλοποιήσει την επιθυμία του Πελέ, αφήνοντας το νούμερο διαθέσιμο για τους παίκτες της ομάδας», αναφέρει το ρεπορτάζ του Globo Esporte.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE