ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση κατά Χριστοδουλίδη από το επιτελείο Αβέρωφ: «Πολιτικά ήθη και αρχές εξανεμίστηκαν»

Νέα επίθεση κατά Χριστοδουλίδη από το επιτελείο Αβέρωφ: «Πολιτικά ήθη και αρχές εξανεμίστηκαν»

Νέα επίθεση κατά του ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, εξαπέλυσε το Εκλογικό Επιτελείο Αβέρωφ Νεοφύτου, με αφορμή το Κυπριακό.

Σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου ανέφερε πως, «ο Κυπριακός λαός γίνεται καθημερινά μάρτυρας μιας πρωτοφανούς πολιτικής ανειλικρίνειας και επιτηδευμένης σύγχυσης».

Όπως εξήγησε, ο κ. Χριστοδουλίδης παραιτήθηκε από Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Αναστασιάδη - Δημοκρατικού Συναγερμού, για να ηγηθεί μιας ετερόκλητης κοινοπραξίας κομμάτων, που μέχρι πρότινος και επανειλημμένα, χαρακτήριζαν τις πολιτικές του ίδιου, αλλά και του προέδρου Αναστασιάδη, ως αποτυχημένες.

«Πάγιες κομματικές θέσεις παραμερίστηκαν και πολιτικά ήθη και αρχές εξανεμίστηκαν, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση και νομή της εξουσίας. Με συναλλαγές που παραμένουν μυστικές, και χωρίς καν τη στοιχειώδη συμβατότητα αντιλήψεων στα προβλήματα της χώρας μας. Και ειδικότερα στο Κυπριακό», τόνισε και διερωτήθηκε: «Πώς γίνεται οι πολέμιοι της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, Σιζόπουλος και η Θεοχάρους και οι απορριπτικοί του πλαισίου Γκουτέρες, Παπαδόπουλος, Σιζόπουλος και Θεοχάρους να υποστηρίζουν για την Προεδρία της Δημοκρατίας κάποιον που δηλώνει ότι αποδέχεται και τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και το πλαίσιο Γκουτέρες;»

«Ποια είναι η γραμμή την οποία θα ακολουθήσουν; Υπέρ ή εναντίον της λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας; Υπέρ ή εναντίον του πλαισίου Γκουτέρες;», διερωτήθηκε περαιτέρω η κ. Παναγιώτου.

Στον αντίποδα, υπογράμμισε, βρίσκεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με σταθερές, όπως είπε, διαχρονικά θέσεις και πολιτική καθαρότητα. «Με πρόταση για απεγκλωβισμό από το αδιέξοδο. Μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να εγγυηθεί τη διαχείριση του κυπριακού προβλήματος με σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις γνωστές εκ των προτέρων στον Κυπριακό λαό», επεσήμανε καταληκτικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top