ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική του Δ. Πάφου για τις υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας

Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική του Δ. Πάφου για τις υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας

Με στόχο τη διατήρηση και βελτίωση του επιπέδου της παρεχόμενης από το Δήμο υπηρεσίας της αποκομιδής των οικιακών απορριμμάτων και παράλληλα τη μεγαλύτερη και ενεργότερη εμπλοκή των κατοίκων της πόλης στη συλλογή και απομάκρυνση κλαδεμάτων και άλλων αδρανών υλικών, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε συγκεκριμένες αλλαγές στην τιμολογιακή του πολιτική για τις παρεχόμενες από το Δήμο υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας και της ευταξίας της πόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, κατά την προχθεσινή συνεδρία του (21 Ιουλίου), υπό την προεδρία του Δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος, το Συμβούλιο αποφάσισε τα εξής μέτρα:

(α)  Το τέλος αποκομιδής σκυβάλων για τα οικιακά υποστατικά σε ολόκληρη τη δημαρχούμενη περιοχή εκτός από τη Συνοικία Μουττάλου, να αυξηθεί από €146 σε €150 ετησίως, δηλαδή επέρχεται αύξηση της τάξης του 2,74%.

(β)  Το τέλος αποκομιδής σκυβάλων για τα οικιακά υποστατικά στη Συνοικία Μουττάλου να αυξηθεί από €106 σε €110 ετησίως, δηλαδή επέρχεται αύξηση της τάξης του 3,77%.

(γ)   Άμεση κατάργηση της χρέωσης με κλίμακα €10 - €30 που ισχύει από την 1η Μαρτίου 2015 για την παροχή από τον Δήμο υπηρεσιών συλλογής και απομάκρυνσης κλαδεμάτων και άλλων αδρανών υλικών, τα οποία απορρίπτονται από τους πολίτες σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, με τα γνωστά επακόλουθα.

Οι αυξήσεις θα τεθούν σε ισχύ μέσω των λογαριασμών για το τέλος αποκομιδής σκυβάλων για έτος 2015.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top