Σκωτία: Τρεις νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο - Νεκρός και ένας σκύλος

Σκωτία: Τρεις νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο - Νεκρός και ένας σκύλος

Τρεις άνθρωποι, όπως έχει επιβεβαιωθεί από τις αρμόδιες αρχές, έχουν χάσει τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο στο Περθ, στη Σκωτία. Νεκρός και ένας σκύλος, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοόρα που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Βίντεο και φωτογραφίες αποτυπώνουν το σκηνικό πανικού, καθώς πλήθος κόσμου τρέχει πανικόβλητο για να γλιτώσει.

Η πυροσβεστική έλαβε κλήση να σπεύσει στο ξενοδοχείο New County λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες χωρίς ωστόσο να υπάρχει αναφορά για άλλον σοβαρό τραυματισμό.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και δύο άτομα από μια γειτονική πολυκατοικία απομακρύνθηκαν και δέχονται βοήθεια, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο επικεφαλής Έφορος Φιλ Ντέιβισον δήλωσε: «Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες και τους αγαπημένους όσων πέθαναν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους.

Οι έρευνές μας συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι αξιωματικοί διεξάγουν κοινή έρευνα με την Πυροσβεστική και Διάσωσης της Σκωτίας».

Η υπηρεσία πυροσβεστικής και διάσωσης της Σκωτίας (SFRS) ανακοίνωσε, νωρίτερα, ότι έστειλε εννέα οχήματα στο σημείο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE