Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία Βασίλης Τόπαλος

Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία Βασίλης Τόπαλος

Είχε τραυματιστεί σοβαρά, στις 16 Δεκεμβρίου, σε γυμναστήριο στον Ταύρο - Χτύπησε το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια...

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου, πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Τζάνειου νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου, σε γυμναστήριο στον Ταύρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE