Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία Βασίλης Τόπαλος

Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία Βασίλης Τόπαλος

Είχε τραυματιστεί σοβαρά, στις 16 Δεκεμβρίου, σε γυμναστήριο στον Ταύρο - Χτύπησε το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια...

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου, πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Τζάνειου νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου, σε γυμναστήριο στον Ταύρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Η κυβέρνηση δεν έχει φοβικά σύνδρομα ως προς την συμμετοχή της σε διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, ωστόσο δεν θα αποδεχθεί μία διαδικασία έωλη που θα δημιουργεί κινδύνους, δήλωσε ο αναπλήρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE