Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία Βασίλης Τόπαλος

Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία Βασίλης Τόπαλος

Είχε τραυματιστεί σοβαρά, στις 16 Δεκεμβρίου, σε γυμναστήριο στον Ταύρο - Χτύπησε το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια...

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου, πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Τζάνειου νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου, σε γυμναστήριο στον Ταύρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE