ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έραψαν» οικία - Πυροβόλησαν και θανάτωσαν σκυλάκι

«Έραψαν» οικία - Πυροβόλησαν και θανάτωσαν σκυλάκι

Tριανταοχτάχρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε πυροβολισμούς στα παράθυρα της κατοικίας του, ενώ εντόπισε και το σκύλο που είχε στο σπίτι του νεκρό. Επίσης ανέφερε στις ανακριτικές αρχές πως λίγες μέρες αργότερα από το πρώτο επεισόδιο δέχτηκε ξυλοδαρμό από τέσσερα γνωστά του πρόσωπα. Για την υπόθεση η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 42, 28 και 26 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η Αστυνομία εκτιμά ότι τα περιστατικά αυτά συνδέονται και με δυο εμπρησμούς οχημάτων που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Πέγειας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, είπε ο κ. Νικολάου, στις 31.12.22 καταγγέλθηκε από 38χρονο ότι στις 10.12.22, γύρω στις 15:00 εντόπισε οκτώ τζάμια παραθύρων της κατοικίας του, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου, σπασμένα καθώς και το σκύλο του νεκρό από εμφανές τραύμα που προκλήθηκε από πυροβολισμό.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, κατά την διάρκεια του επεισοδίου βρισκόταν στο σπίτι και άκουσε πυροβολισμούς. Όταν κοίταξε από το παράθυρο της κατοικίας του, ανέφερε ότι είδε ύποπτο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γνωστοί του, ηλικίας 26 και 29 ετών, τους οποίους θεώρησε και ύποπτους.

Ταυτόχρονα ανέφερε ότι στις 29.12.22 και ώρα 19:20 ενώ βρισκόταν στην περιοχή Κισσόνεργας σε περίπτερο σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα, από το οποίο αποβιβάστηκαν τέσσερα άτομα τα οποία γνωρίζει. Πρόκειται για δύο 42χρονους, έναν 28χρονο και έναν 22χρονο οι οποίοι του εκτόξευσαν - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου - αέριο με σπρέι και στην συνέχεια τον ξυλοκόπησαν προκαλώντας του και ζημιά στο αυτοκίνητο του.

Τα τέσσερα άτομα, ανέφερε ο κ. Νικολάου, δεν φέρεται να εμπλέκονται με το πρώτο επεισόδιο. Πρόσθεσε ωστόσο πως για τα δύο επεισόδια συνελήφθησαν τρία πρόσωπα ηλικίας 42 ετών και 28 ετών που ενέχονται στο δεύτερο επεισόδιο, ένας 26χρονος που ενέχεται στο πρώτο επεισόδιο.

Εναντίον των τριών προσώπων η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημελλήματος, απειλής βιαιοπραγίας κακόβουλης ζημιάς, κοινής επίθεσης, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, κατοχής επικίνδυνου αντικειμένου και βλάβης σε ζώα. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τ ο ΤΑΕ Πάφου.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Διατάγματα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τεσσάρων προσώπων προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για την υπόθεση πυροβολισμών και θανάτωση του σκύλου του που κατήγγειλε 38χρονος.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top