«Βγήκαν στο σεργιάνι» με μαχαίρι, μπαστούνι του γκολφ και ναρκωτικά - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

«Βγήκαν στο σεργιάνι» με μαχαίρι, μπαστούνι του γκολφ και ναρκωτικά - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στη λεωφόρο Χλώρακας και σε αυτό επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου ένα αμφίστομο μαχαίρι και ένα μπαστούνι του γκολφ, τα οποία ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι δικά του. Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), όπου από έρευνα που διενήργησαν, εντόπισαν στην κατοχή του 27χρονου συνοδηγού, ποσότητα κάνναβης βάρους τριών γραμμαρίων περίπου, καθώς και πέντε χάπια που μοιάζουν με ecstasy.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), η Τροχαία Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE