Δεν λέει να πέσει η τιμή του ρεύματος - Αύξηση για… «γερά στομάχια» σε σύγκριση με την περσινή χρονιά

Δεν λέει να πέσει η τιμή του ρεύματος - Αύξηση για… «γερά στομάχια» σε σύγκριση με την περσινή χρονιά

Αύξηση 19,5% από τον περσινό Ιανουάριο του 2022 στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Πλέον οι κάτοικοι της Κύπρου το Ιανουάριο του 2023, πληρώνουν αυξημένο κατά 19.5% το ηλεκτρικό ρεύμα σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2022.

Μπορεί ο φετινός Ιανουάριος να κρατά σταθερή τιμή σε σύγκριση με τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ωστόσο οι τιμές παραμένουν ψηλές.

Η τιμή της κιλοβατώρας βρίσκεται σήμερα γύρω στα 29 σεντ, συμπεριλαμβανομένων όλων των χρεώσεων και της Κυβερνητικής επιδότησης, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Δεκέμβριο, το Υπουργικό ενέκρινε την παράταση για δύο πρόσθετους μήνες, του μέτρου που αφορά στην επιδότηση από το Κράτος, μέρους του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και, συγκεκριμένα, για τις τιμολογήσεις της περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, η οποία αφορά κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE