Αντζελίνα Τζολί: Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βγήκε για καφέ με τον «φρεσκοχωρισμένο» 26χρονο ηθοποιό, Πολ Μέσκαλ

Αντζελίνα Τζολί: Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βγήκε για καφέ με τον «φρεσκοχωρισμένο» 26χρονο ηθοποιό, Πολ Μέσκαλ

Η 47χρονη σταρ, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της, παρακολούθησε την παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» στο Λονδίνο και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρωταγωνιστή του έργου στην καφετέρια του θεάτρου, όπου συζήτησαν για αγνώστου φύσης ζητήματα.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ και πρώην πρέσβειρα του ΟΗΕ για τουw πρόσφυγες, μαζί με τον φρεσκοχωρισμένο, κατά τη Daily Mail, ηθοποιό: «Eίχαν απορροφηθεί από τη συζήτησή τους, μέσα στην άδεια καφετέρια».

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE