Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Πρόλαβε να διαφύγει η ένοικος - «Ένοχο» το πλυντήριο

Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Πρόλαβε να διαφύγει η ένοικος - «Ένοχο» το πλυντήριο

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη περιοχή Λυκαβητός στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 20:03.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «επεμβήκαμε με 4 πυροσβεστικά οχήματα απο Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας. Η ένοικος εγκατέλειψε το διαμέρισμα αφού εντόπισε την πυρκαγιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής».

Από την πυρκαγιά υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της κουζίνας ενώ επηρεάστηκε γενικά η βαφή του διαμερίσματος. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο εκδήλωσης της. Φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή και συγκεκριμένα από το πλυντήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE