Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Πρόλαβε να διαφύγει η ένοικος - «Ένοχο» το πλυντήριο

Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Πρόλαβε να διαφύγει η ένοικος - «Ένοχο» το πλυντήριο

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη περιοχή Λυκαβητός στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 20:03.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «επεμβήκαμε με 4 πυροσβεστικά οχήματα απο Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας. Η ένοικος εγκατέλειψε το διαμέρισμα αφού εντόπισε την πυρκαγιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής».

Από την πυρκαγιά υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της κουζίνας ενώ επηρεάστηκε γενικά η βαφή του διαμερίσματος. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο εκδήλωσης της. Φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή και συγκεκριμένα από το πλυντήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE