Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Πρόλαβε να διαφύγει η ένοικος - «Ένοχο» το πλυντήριο

Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Πρόλαβε να διαφύγει η ένοικος - «Ένοχο» το πλυντήριο

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη περιοχή Λυκαβητός στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 20:03.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «επεμβήκαμε με 4 πυροσβεστικά οχήματα απο Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας. Η ένοικος εγκατέλειψε το διαμέρισμα αφού εντόπισε την πυρκαγιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής».

Από την πυρκαγιά υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της κουζίνας ενώ επηρεάστηκε γενικά η βαφή του διαμερίσματος. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο εκδήλωσης της. Φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή και συγκεκριμένα από το πλυντήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE