Αβέρωφ Νεοφύτου: Αυτοί είναι οι υποστηρίζοντες της υποψηφιότητας του στις Προεδρικές εκλογές 2023

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αυτοί είναι οι υποστηρίζοντες της υποψηφιότητας του στις Προεδρικές εκλογές 2023

Το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου, παραθέτει πιο κάτω τον συνολικό κατάλογο των 100 + 1 προσωπικοτήτων που συνυπογράφουν την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με το επιτελείο, οι προσωπικότητες αντιπροσωπεύουν την ευρεία πολιτική και κοινωνική στήριξη που απολαμβάνει η υποψηφιότητα του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ο κατάλογος αποτελείται από πενήντα γυναίκες και πενήντα άνδρες και με έντονο το στίγμα της νέας γενιάς. 

"Περιλαμβάνονται ιστορικά στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, προσωπικότητες από άλλους πολιτικούς χώρους, μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων, αγωνιστές της ΕΟΚΑ, άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού, επιχειρηματίες και συνδικαλιστές, επιστήμονες και επαγγελματίες,  εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί και άλλοι", αναφέρει το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η προτείνουσα της υποψηφιότητας η Αννίτα Δημητρίου, η οποία σε δήλωση της αναφέρει ότι «προτείνει την υποψηφιότητα του συνειδητά πιστεύοντας ότι είναι εκείνος που μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία και μεθοδικότητα τις πολλαπλές προκλήσεις και τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά μας». 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Ακολουθεί ο συνολικός κατάλογος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE