ΟΚΥπΥ: Δεν έλαβε αίτημα από την Αστυνομία για ορισμό Ιατρικού Λειτουργού

ΟΚΥπΥ: Δεν έλαβε αίτημα από την Αστυνομία για ορισμό Ιατρικού Λειτουργού

Δεν έλαβε αίτημα από την Αστυνομία για ορισμό Ιατρικού Λειτουργού, ο οποίος θα συνδράμει στη διερεύνηση καταγγελίας για πιθανή ιατρική αμέλεια, αναφέρει ο ΟΚΥπΥ.

Σε ανακοίνωση του σχετικά με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ για καθυστέρηση εννέα μηνών από τον ΟΚΥπΥ στο να ορίσει Ιατρικό Λειτουργό, ο οποίος θα συνδράμει στο ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, για διερεύνηση καταγγελίας για πιθανή ιατρική αμέλεια, ο Οργανισμός διευκρινίζει ότι, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, μέχρι και σήμερα, δεν έλαβε οποιοδήποτε αίτημα από την Αστυνομία.

Αναφέρει, τέλος, ότι σε περίπτωση που θα λάβει τέτοιου είδους αίτημα, θα ανταποκριθεί άμεσα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE