Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Η Ρωσία πρότεινε εκεχειρία από τις 12:00 της 6ης Ιανουαρίου ως τις 24:00 της 7ης Ιανουαρίου η οποία θα συμπέσει με τα Χριστούγεννα, όπως γιορτάζονται με το παλαιό ημερολόγιο.
«Θέλουν τώρα να εκμεταλλευθούν ως πρόφαση τα Χριστούγεννα, έστω και για λίγο, προκειμένου να σταματήσουν την προέλαση των ανδρών μας στο Ντονμπάς και να φέρουν εξοπλισμό, πυρομαχικά και επίστρατους», είπε μεταξύ άλλων ο Ζελένσκι στην καθιερωμένη βιντεοσκοπημένη ομιλία του.
«Τι θα τους αποφέρει αυτό; Μόνο ακόμη μια αύξηση στις μέχρι σήμερα απώλειές τους», συμπλήρωσε.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας τόνισε ότι ο πόλεμος «θα τελειώσει μόνο όταν αποχωρήσουν οι στρατιώτες σας ή τους εκδιώξουμε».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις