Φόνος στα Λατσιά: Άλλες δυο συλλήψεις για την δολοφονία του Δωροθέου Δημητριάδη

Φόνος στα Λατσιά: Άλλες δυο συλλήψεις για την δολοφονία του Δωροθέου Δημητριάδη

Σε δύο νέες συλλήψεις σε σχέση με την υπόθεση συνωμοσίας για φόνο και ανθρωποκτονίας, με θύμα τον 61χρονο Δωρόθεο Δημητριάδη, που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουαρίου, στα Λατσιά, προχώρησε χθες βράδυ, η Αστυνομία. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 ετών, εναντίον των οποίων είχαν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι δύο νέες συλλήψεις ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των συλλήψεων για την ίδια υπόθεση στις πέντε. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα χθες, είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 35, 31 και 26 ετών, τα οποία τελούν υπό οκταήμερη κράτηση, μετά από σχετικό διάταγμα, που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις

Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18:45 το απόγευμα (04/01), όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών, κλήθηκαν να μεταβούν σε συγκεκριμένη οδό, στα Λατσιά, όπου σύμφωνα με πληροφορία, αριθμός προσώπων επιτέθηκαν σε άλλο πρόσωπο.

Με την άφιξη των αστυνομικών στη σκηνή, εντόπισαν ξαπλωμένο στην είσοδο πολυκατοικίας τον 61χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι χτυπήθηκε από άλλα πρόσωπα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 61χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ αφού εξετάστηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ενδείξεις ζωής.

Από τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής στη σόρο του Δωρόθεου Δημητριάδη, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματικών κακώσεων κοιλιακών και άλλων οργάνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE