LIKE ONLINE

Τι ζητούν οι γυναίκες από τους άνδρες - Αυτά είναι τα 20 χαρακτηριστικά

Τι ζητούν οι γυναίκες από τους άνδρες - Αυτά είναι τα 20 χαρακτηριστικά

Πώς τα πας με την πίστη και την αφοσίωση;

Αν έχεις σκεφτεί πολλές φορές, ποια χαρακτηριστικά χρειάζεται να υιοθετήσεις για να γίνεις φοβερά γοητευτικός σε μια γυναίκα, έρευνα του αμερικανικού Menshealth έρχεται να σου δώσει την απάντηση.

Περισσότερες από 1.000 γυναίκες αποκάλυψαν ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ακαταμάχητο. Οι ηλικίες τους ήταν από 21- 54 ετών και κατέληξαν στα 20 χαρακτηριστικά που ψάχνουν να βρουν σε έναν άνδρα.Τα χαρακτηριστικά αυτά χωρίζονται σε 4 επιμέρους κατηγορίες: Τη συμπεριφορά, την προσωπικότητα τις δεξιότητες και την εξωτερική εμφάνιση.

Ως προς την εξωτερική εμφάνιση

1. Να έχει στιλ: Ένας άντρας που προσέχει το ντύσιμό του, θα εκτιμήσει και το στιλ μιας γυναίκας περιποιημένης χωρίς να νιώθει μειονεκτικά μπροστά της.2. Να έχει γοητευτικό πρόσωπο: Η συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου αποπνέει γοητεία, όπως για παράδειγμα τα έντονα ζυγωματικά.

3. Να είναι ψηλός: Ποσοστό 15% των γυναικών είπαν ότι θέλουν ο άντρας να είναι πιο ψηλός από εκείνες.

4. Να είναι μυώδης: Μόλις το 13% έβαλαν πολύ ψηλά στις προτεραιότητές τους το γυμνασμένο σώμα.

5. Να έχει καλή φυσική κατάσταση: Κυρίως γιατί αυτό δείχνει ότι ο άντρας έχει πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Ποσοστό 12% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν πως αναζητούν αυτό το χαρακτηριστικό στο άλλο φύλο.

Ως προς τη συμπεριφορά

1. Να είναι πιστός: Πάνω από 8 στις 10 γυναίκες (ποσοστό 84%) έβαλαν την αφοσίωση στην κορφή της λίστας των χαρακτηριστικών που αναζητούν σε έναν άντρα.

2. Να μη φοβάται τη δέσμευση: Στις γυναίκες δεν αρέσει ένας άντρας που δεν αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί και να αγαπήσει. Τρεις στις τέσσερις γυναίκες (ποσοστό 75%) είπαν ότι τους αρέσουν οι άντρες που δεν φοβούνται τη δέσμευση αλλά και που κρατάνε τον λόγο τους.

3. Να είναι ευγενικός: Το 67% αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα, είπαν ότι οι άνδρες θέλουν να είναι «ιππότες» γιατί αυτό δείχνει ότι μπορούν να τους εμπιστευτούν.

4. Να έχει ακέραιο χαρακτήρα: Ποσοστό 66% των γυναικών πιστεύουν πως αν ένας άντρας είναι ειλικρινής τότε πιθανότατα θα είναι καλός και στοργικός σύντροφος.

5. Να είναι τρυφερός με τα παιδιά: Η καλή σχέση με τα παιδιά δείχνει ότι ένας άντρας είναι υπομονετικός και προστατευτικός. Τέτοιου είδος χαρακτηριστικά έχουν μεγάλη αξία, τουλάχιστον για το 51% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα.

 

Ως προς την προσωπικότητα

1. Να έχει χιούμορ: Αυτό φάνηκε να προτιμά το 77% των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη.

2. Να είναι ευφυής: Μία στις δύο γυναίκες (ποσοστό 55%) δήλωσαν πως θέλουν ο άντρας να βελτιώνεται συνεχώς και να μην είναι βαρετός.

3. Να έχει πάθος: Πάθος όχι μόνο για το ταίρι του αλλά και για δραστηριότητες και χόμπι όπως ο αθλητισμός ή η τέχνη. Αυτό το χαρακτηριστικό είπε πως εκτιμά το 46% των γυναικών.

4. Να έχει αυτοπεποίθηση: Ένας άντρας που τα έχει καλά με τον εαυτό του εμπνέει ασφάλεια στη σύντροφό του, δήλωσε το 41% των γυναικών.

5. Να είναι γενναιόδωρος: Για σχεδόν 4 στις 10 γυναίκες (ποσοστό 38%) η γενναιοδωρία είναι πολύτιμο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας.

Ως προς τις δεξιότητες

1. Να είναι καλός ακροατής: Ποσοστό 53% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως ένας άντρας που είναι διαθέσιμος να ακούσει έναν προβληματισμό τους, τις κάνει να νιώθουν ασφαλείς.2. Να είναι ρομαντικός: Περίπου μία στις δύο γυναίκες (ποσοστό 45%) θέλουν ο άντρας να είναι ρομαντικός και να έχει ευαισθησίες.

3. Να είναι καλός στο σεξ: Το καλό σεξ δεν έχει να κάνει μόνο με τον οργασμό. Ένας άντρας που προσπαθεί να ικανοποιήσει τη σύντροφό του στην κρεβατοκάμαρα, θα το κάνει και στη σχέση γενικότερα.

4. Να κάνει δουλειές στο σπίτι: Αυτό πιστεύει το 23% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα.

5. Να είναι πετυχημένος στη δουλειά του: Μία στις πέντε γυναίκες (ποσοστό 20%) θεωρεί ότι είναι σέξι ο άντρας να έχει μια πετυχημένη καριέρα.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top