Με λεωφορείο θα καταφθάσει αύριο ο Μάριος Δημητριάδης στο Υπουργείο

Με λεωφορείο θα καταφθάσει αύριο ο Μάριος Δημητριάδης στο Υπουργείο

Στο Υπουργείο με λεωφορείο θα πάει αύριο ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης στο πλαίσιο της ημέρας δωρεάν μεταφοράς με λεωφορεία.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διοργανώνει το Υπουργείο, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015,  με την ευκαιρία της συμπλήρωσης πέντε χρόνων από τη λειτουργία του νέου συστήματος δημοσίων συγκοινωνιών, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2010.

Όλες οι μετακινήσεις με τα λεωφορεία των έξι παρόχων δημοσίων επιβατηγών μεταφορών -ΟΣΕΛ, ΕΜΕΛ, ΟΣΕΑ, ΟΣΥΠΑ, ΖΗΝΩΝ και INTERCITY, θα είναι δωρεάν.

Η απόφαση, η οποία λήφθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριου Δημητριάδη σε συνεννόηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, έχει ως πρώτιστο στόχο την ενθάρρυνση των πολιτών για χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE