Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος γιορτάζουν γυμνοί το «θαύμα της ζωής» - Δείτε φωτογραφίες

Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος γιορτάζουν γυμνοί το «θαύμα της ζωής» - Δείτε φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι νέοι γονείς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς η παρουσιάστρια στις 3 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι θέλοντας να κρατήσει για πάντα στη μνήμη του το υπέροχο ταξίδι της νέας ζωής έκανε μία επαγγελματική φωτογράφιση λίγο πριν η Σπυροπούλου γεννήσει.

Και οι δύο πόζαραν γυμνοί και συνόδευσαν τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram με τη λεζάντα «Το θαύμα της ζωής».

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE