Αντύπας: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή - Δείτε βίντεο

Αντύπας: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή - Δείτε βίντεο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Αντύπας.

Ενώ ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία «Είμαι στα χάι μου», με το κοινό να του πετάει πανέρια με λουλούδια, δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού.

Ο άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα λεκτικά στην αρχή, ενώ στη συνέχεια, τον χτύπησε. Ένα βίντεο από εκείνη τη στιγμή, κάνει τον γύρο του TikTok.

Μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον εξαγριωμένο θαμώνα, μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή, όμως χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έσπρωξε κι εκείνη και συνέχισε τον καβγά.

 

 

 

Μετά από κάποια ώρα, πελάτες και υπάλληλοι του μαγαζιού βρέθηκαν κι εκείνοι στην πίστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τον άνδρα και να τον πείσουν να επιστρέψει στο τραπέζι του.

Καθ' όλη τη διάρκεια της «μανούρας», ο Αντύπας δεν σταμάτησε να τραγουδάει για το κοινό του, που παρακολουθούσε τη φασαρία σαστισμένο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.