Προεδρικές Εκλογές: Διευκολύνσεις εκλογέων σε τροχοκάθισμα

Προεδρικές Εκλογές: Διευκολύνσεις εκλογέων σε τροχοκάθισμα

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι για τη διευκόλυνση των εκλογέων σε τροχοκάθισμα έχει εξασφαλιστεί αριθμός ειδικών εκλογικών θαλάμων, ώστε αυτοί να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απρόσκοπτα.

Σημειώνεται ότι θα εξασφαλιστούν από την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ) τα στοιχεία των μελών της, ώστε να τους παρασχεθούν διευκολύνσεις στα εκλογικά κέντρα που αυτοί θα κατανεμηθούν.

Όσοι χρησιμοποιούν τροχοκάθισμα και δεν είναι μέλη της Ο.ΠΑ.Κ, καλούνται όπως απευθυνθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών, αποστέλλοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στον αριθμό τηλεομοιότυπο 22678486 τα ακόλουθα στοιχεία:

Θέμα: «Διευκόλυνση εκλογέα σε τροχοκάθισμα»

Ονοματεπώνυμο:

Αριθμός δελτίου ταυτότητας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE