«Ο γάρος της ημέρας»: Αυτοκίνητα σταθμευμένα σε πεζοδρόμια και μητέρες με καροτσάκια στο δρόμο

«Ο γάρος της ημέρας»: Αυτοκίνητα σταθμευμένα σε πεζοδρόμια και μητέρες με καροτσάκια στο δρόμο

Αν αναρωτιέστε αν έχει γίνει αλλαγή στη νομοθεσία του οδικού κώδικα... η απάντηση είναι φυσικά και όχι.

Μια ανάρτηση πολίτη την σελίδα "Ο γάρος της ημέρας", ήταν αρκετή για να δείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μητέρες, πεζοί και ΑΜΕΑ, στα πεζοδρόμια της Κύπρου.

Παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμιο, αναγκάζουν πολλές φορές, μητέρες με παιδιά, πεζούς και ΑΜΕΑ να θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, κατεβαίνοντας από το πεζοδρόμιο για να προσπεράσουν "σταθμευμένα οχήματα" σε πεζοδρόμια.

Δείτε την φωτογραφία

 

Τα σχόλια φυσικά αρκετά, με πολλούς πολίτες να κάνουν λόγο για ασέβεια, απερισκεψία αρκετών οδηγών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE