Κόμμα για τα ζώα: Κατά βούληση στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών

Κόμμα για τα ζώα: Κατά βούληση στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι συνεδρίαση που έγινε χθες (8/1/23) της επιτροπής των μελών, φίλων και υποστηρικτών του κόμματος έχει αποφασίσει ότι στον πρώτο γύρo των προεδρικών εκλογών το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου θα πάει κατά βούληση.

Την ίδια ώρα στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι, ως εκ τούτου καλούμε τους ψηφοφόρους μας να πράξουν κατά βούληση στον πρώτο γύρω των εκλογών. Στην συνέχεια η κεντρική επιτροπή θα συνέλθει μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής για να αποφασίσει την στάση του κόμματος στον δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE