Ύψωσε... τείχος ο Ολυμπιακός - Στο 0-0 με Καρμιώτισσα

Ύψωσε... τείχος ο Ολυμπιακός - Στο 0-0 με Καρμιώτισσα

Ολυμπιακός και Καρμιώτισσα συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Μετά από ένα 45λεπτο που... ήδη ξεχάστηκε, Ολυμπιακός και Καρμιώτισσας έφτιαξαν από 1 ευκαιρία στο στόχο δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έμειναν στο 0-0. Το δοκάρι σημάδεψε στο 35' ο Ντούρις στην πιο σημαντική ευκαιρία των φιλοξενούμενων που είχαν την κατοχή της μπάλς και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο β' ημίχρονο, όμως μπόρεσε να δημιουργήσει τις συνθήκες για το γκολ, ενώ όταν χρειάστηκε, στην καλύτερη φάση της Καρμιώτισσας με τον Ντούρις, ο Μολ είχε την λύση και κράτησε το μηδέν.

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ένα βαθμό κι έφτασε τους 10, ενώ η Καρμιώτισσα έχει τους διπλάσιους, 20.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE