Νίκος Χριστοδουλίδης: Έχει γενέθλια η κόρη του – Της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο  

Νίκος Χριστοδουλίδης: Έχει γενέθλια η κόρη του – Της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο   

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η τρίτη στη σειρά κόρη του Νίκου Χριστοδουλίδη, η αγαπημένη του Δέσποινα.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και διαδικτυακά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ίδιος αναρτώντας μία φωτογραφία της κόρης του, έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε:

#HappyBirthday, #Despoina, #Loveyou, #Blessed, #Proudofyou, #keepgoingforward, #no.3, @despinachristodoulides, @phkarsera

Οι ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους του Νίκου Χριστοδουλίδη για το κοριτσάκι του διαδέχονται η μία την άλλη.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE