Αναστάτωση σε γυμνάσιο – Γονέας επιτέθηκε σε μαθητές και άρπαξε τον ένα από το λαιμό  

Αναστάτωση σε γυμνάσιο – Γονέας επιτέθηκε σε μαθητές και άρπαξε τον ένα από το λαιμό   

Αναστάτωση έξω από γυμνάσιο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, γονέας φέρεται να επιτέθηκε σε τρεις μαθητές και μάλιστα να έπιασε από τον λαιμό τον έναν εξ’ αυτών.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία μετά από καταγγελία από άτομο που βρισκόταν εκεί.

Ο 52χρονος κλήθηκε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο άντρας φαίνεται να ενοχλήθηκε από μπουκάλι νερό που χύθηκε στο αυτοκίνητο του και κινήθηκε επιθετικά προς τα παιδιά σπάζοντας την μπουκάλα στο έδαφος.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια έπιασε από το λαιμό τον ένα μαθητή, καθώς θεώρησε ότι αυτός ευθύνεται για το μπουκάλι με το νερό.

Την υπόθεση διερευνά το τμήμα μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE