Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα – Στο νοσοκομείο η 51χρονη - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα – Στο νοσοκομείο η 51χρονη - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/01) στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 25χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε 51χρονη, ενώ αυτή διασταύρωνε το δρόμο μαζί με την κόρη της, ηλικίας 22 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της τροχαίας για, ενώ στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για μεταφορά της 51χρονης στο Νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε η 51χρονη υπέστη κάταγμα λεκάνης και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Στον οδηγό που παρέσυρε την 51χρονη διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 49 mg αντί 22.

Οι εξετάσεις πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE