Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα – Στο νοσοκομείο η 51χρονη - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα – Στο νοσοκομείο η 51χρονη - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/01) στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 25χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε 51χρονη, ενώ αυτή διασταύρωνε το δρόμο μαζί με την κόρη της, ηλικίας 22 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της τροχαίας για, ενώ στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για μεταφορά της 51χρονης στο Νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε η 51χρονη υπέστη κάταγμα λεκάνης και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Στον οδηγό που παρέσυρε την 51χρονη διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 49 mg αντί 22.

Οι εξετάσεις πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE