Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ - Φόβοι να «παγώσουν» όλες οι πτήσεις

Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ - Φόβοι να «παγώσουν» όλες οι πτήσεις

Σοβαρό τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε με τους υπολογιστές της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (FAA).

Το πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει τις πτήσεις σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής γενικής αποκαθήλωσης των αεροπλάνων, σύμφωνα με το ABC News.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, σε ανακοίνωσή της η FAA αναφέρει ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση του προβλήματος, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα ακυρωθούν προσώρας πτήσεις αλλά θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

Το τεχνικό πρόβλημα έχει επηρεάσει πάνω από 400 πτήσεις, οι οποίες είχαν σοβαρές καθυστερήσεις προς ή από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως φαίνεται και στον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE