Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ - Φόβοι να «παγώσουν» όλες οι πτήσεις

Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ - Φόβοι να «παγώσουν» όλες οι πτήσεις

Σοβαρό τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε με τους υπολογιστές της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (FAA).

Το πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει τις πτήσεις σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής γενικής αποκαθήλωσης των αεροπλάνων, σύμφωνα με το ABC News.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, σε ανακοίνωσή της η FAA αναφέρει ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση του προβλήματος, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα ακυρωθούν προσώρας πτήσεις αλλά θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

Το τεχνικό πρόβλημα έχει επηρεάσει πάνω από 400 πτήσεις, οι οποίες είχαν σοβαρές καθυστερήσεις προς ή από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως φαίνεται και στον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Εποικοδομητική η συνάντηση με Ζελένσκι- «Κεντρική προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας η Ουκρανία»

ΠτΔ: Εποικοδομητική η συνάντηση με Ζελένσκι- «Κεντρική προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας η Ουκρανία»

Στραμμένα στη Λευκωσία είναι όλα τα βλέμματα, καθώς θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE