Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το τεχνικό λάθος και η ατάκα που ακούστηκε στην έναρξη της εκπομπής – Δείτε βίντεο

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το τεχνικό λάθος και η ατάκα που ακούστηκε στην έναρξη της εκπομπής – Δείτε βίντεο

Ένα τεχνικό πρόβλημα υπήρξε στην σημερινή (11/01) εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα», που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, πριν το σήμα έναρξης, ακούστηκαν κατά λάθος οι φωνές της παρουσιάστριας και των συντελεστών της χωρίς να το γνωρίζουν.

Μάλιστα η Χριστιάνα Αριστοτέλους είπε: «Λυπάμαι την Σοφία που είναι έτσι σήμερα».

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια εξήγησε στους τηλεθεατές το τεχνικό λάθος που συνέβη, ενώ αποκάλυψε πως έλαβε πολλά μηνύματα από κόσμο για να ρωτήσει τι έγινε.

Δείτε εδώ την έναρξη της εκπομπής:

Δείτε εδώ όσα είπε η παρουσιάστρια:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

2026... ευχές από το Themaonline: Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! 

2026... ευχές από το Themaonline: Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! 

Με την έλευση του νέου χρόνου, η Διεύθυνση και η Δημοσιογραφική Ομάδα του Themaonline σάς εύχονται ολόψυχα υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και πολλές όμορφες στιγμές σε εσάς και τους ανθρώπους σας.