Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το τεχνικό λάθος και η ατάκα που ακούστηκε στην έναρξη της εκπομπής – Δείτε βίντεο

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το τεχνικό λάθος και η ατάκα που ακούστηκε στην έναρξη της εκπομπής – Δείτε βίντεο

Ένα τεχνικό πρόβλημα υπήρξε στην σημερινή (11/01) εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα», που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, πριν το σήμα έναρξης, ακούστηκαν κατά λάθος οι φωνές της παρουσιάστριας και των συντελεστών της χωρίς να το γνωρίζουν.

Μάλιστα η Χριστιάνα Αριστοτέλους είπε: «Λυπάμαι την Σοφία που είναι έτσι σήμερα».

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια εξήγησε στους τηλεθεατές το τεχνικό λάθος που συνέβη, ενώ αποκάλυψε πως έλαβε πολλά μηνύματα από κόσμο για να ρωτήσει τι έγινε.

Δείτε εδώ την έναρξη της εκπομπής:

Δείτε εδώ όσα είπε η παρουσιάστρια:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE