Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη έγινε αντιληπτή στις 2:40, σε όχημα ιδιοκτησίας 66χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κατάσβεσε τη φωτιά πριν επεκταθεί, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, αφού εντοπίστηκε εμπρηστική λωρίδα μήκους τριών μέτρων, η οποία κατέληξε στο δεξιό μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου, το οποίο υπέστη ζημιές στον τροχό και στο καπό.
Εξάλλου, στις 4:00, επίσης στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, έγινε αντιληπτή φωτιά στο όχημα 52χρονου, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον πίσω αριστερά τροχό του οχήματος, επεκτάθηκε στον πίσω ανεμοθώρακα και κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα.
Τα ακριβή αίτια της φωτιά διερευνώνται, ωστόσο εκτιμάται ότι και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις