ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εμπρησμοί οχημάτων ο ένας μετά τον άλλο - Έσβησε τη φωτιά ο ιδιοκτήτης πριν την Πυροσβεστική - Βρέθηκε έφλεκτη ύλη

Εμπρησμοί οχημάτων ο ένας μετά τον άλλο - Έσβησε τη φωτιά ο ιδιοκτήτης πριν την Πυροσβεστική - Βρέθηκε έφλεκτη ύλη

Κακόβουλα φαίνεται να τέθηκαν δυο φωτιές που ξέσπασαν σε αυτοκίνητα, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη έγινε αντιληπτή στις 2:40, σε όχημα ιδιοκτησίας 66χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κατάσβεσε τη φωτιά πριν επεκταθεί, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, αφού εντοπίστηκε εμπρηστική λωρίδα μήκους τριών μέτρων, η οποία κατέληξε στο δεξιό μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου, το οποίο υπέστη ζημιές στον τροχό και στο καπό.

Εξάλλου, στις 4:00, επίσης στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, έγινε αντιληπτή φωτιά στο όχημα 52χρονου, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον πίσω αριστερά τροχό του οχήματος, επεκτάθηκε στον πίσω ανεμοθώρακα και κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα.

Τα ακριβή αίτια της φωτιά διερευνώνται, ωστόσο εκτιμάται ότι και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top