Ένταση μεταξύ ανδρών ΗΕ και συνεργείου «δήμου» Λευκωσίας στο γήπεδο της Τσετίνκαγια – Αφαίρεσαν συγματόπλεγμα

Ένταση μεταξύ ανδρών ΗΕ και συνεργείου «δήμου» Λευκωσίας στο γήπεδο της Τσετίνκαγια – Αφαίρεσαν συγματόπλεγμα

Μικρής διάρκειας ένταση προκλήθηκε χθες Τετάρτη (11/1) ανάμεσα σε άντρες της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στη Κύπρο και συνεργείο του «δήμου» της κατεχομένης Λευκωσίας στο γήπεδο Ταξίμ, το οποίο βρίσκεται στην νεκρή ζώνη και εγκαινιάζεται σήμερα Πέμπτη (12/1).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, οι στρατιώτες της Ειρηνευτικής Δύναμης εμπόδισαν το συνεργείο του «δήμου» όταν αυτό επιχείρησε να αφαιρέσει τα συρματοπλέγματα που υπήρχαν μπροστά από την σκάλα, η οποία κατεβαίνει στο γήπεδο από το σωματείο της Τσετίνκαγια.

Μετά από την μικρής διάρκειας ένταση το συνεργείο του «δήμου» αφαίρεσε το συρματόπλεγμα και συνέχισε τις εργασίες καθαρισμού υπό την επίβλεψη των αντρών της Ειρηνευτικής Δύναμης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην τελετή που θα διεξαχθεί σήμερα στο πλαίσιο των εγκαινίων του γηπέδου, θα παραστεί και ο Τούρκος Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Μεχμέτ Μουχτερέμ Κασάπογλου, ο οποίος πραγματοποιεί παράνομη μονοήμερη επίσκεψη στα κατεχόμενα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου στη Λεμεσό καταγράφονται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει τον πανικό και τις απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!