Έρευνα στην οικία του υπαξιωματικού που έκανε ομοφοβικά σχόλια - Κατασχέθηκε υπολογιστής

Έρευνα στην οικία του υπαξιωματικού που έκανε ομοφοβικά σχόλια - Κατασχέθηκε υπολογιστής

Σε εντατικές έρευνες βρίσκονται Αστυνομία, Εθνική Φρουρά και Υπουργείο Άμυνας, σχετικά με την υπόθεση του υπαξιωματικού της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος προκάλεσε οργή και θύμο σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας ομοφοβικά σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μετά τις καταγγελίες οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του συγκεκριμένου υπαξιωματικού, μετά από ένταλμα για διερεύνηση της υπόθεσης.

Μετά την έρευνα κατασχέθηκε, για τις απαραίτητες εξετάσεις, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής από την οικία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι έρευνες για το συγκεκριμένο περιστατικό ξεκίνησαν με το που ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές για το συγκεκριμένο βίντεο. Ο Υπουργός Άμυνας διέταξε τον Αρχηγό και ορίστηκε λειτουργός για να διακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε θυμό και οργή, καθώς φαίνεται ο υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς να κάνει ομοφοβικά σχόλια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE