«Πνίγηκε» στη λάσπη ο Πρωταράς μετά τις πλημμύρες - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από ψηλά

 «Πνίγηκε» στη λάσπη ο Πρωταράς μετά τις πλημμύρες - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από ψηλά

Εικόνες που δείχνουν την πλημμυρισμένη επαρχία Αμμοχώστου, καταγράφονται από ψηλά, με το τοπίο να έχει βαφτεί πορτοκαλί από τις λάσπες. 

Το… απίστευτο θέαμα με τη λασπωμένη περιοχή δημιουργήθηκε μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι επί ποδός βρίσκεται τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική, με σκοπό να βοηθήσουν το κοινό από το πρωί.

Δείτε τις φωτογραφίες με τις λάσπες στον Πρωταρά:

Δείτε εδώ το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE