Κατέρρευσε μέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Κατέρρευσε μέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Mέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο κατέρρευσε και αρκετοί δρόμοι και πολλές περιοχές πλημμύρισαν, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή, τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ γράφει σήμερα ότι πέτρες από τα ιστορικά τείχη της Αμμοχώστου έπεσαν στον δρόμο, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Στο μεταξύ, πριν από λίγο η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι κατολίσθηση χωμάτων και πετρών έχει συμβεί στον δρόμο Κυθρεάς - Κερύνειας και καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE