Κατέρρευσε μέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Κατέρρευσε μέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Mέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο κατέρρευσε και αρκετοί δρόμοι και πολλές περιοχές πλημμύρισαν, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή, τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ γράφει σήμερα ότι πέτρες από τα ιστορικά τείχη της Αμμοχώστου έπεσαν στον δρόμο, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Στο μεταξύ, πριν από λίγο η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι κατολίσθηση χωμάτων και πετρών έχει συμβεί στον δρόμο Κυθρεάς - Κερύνειας και καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE