Κατέρρευσε μέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Κατέρρευσε μέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Mέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο κατέρρευσε και αρκετοί δρόμοι και πολλές περιοχές πλημμύρισαν, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή, τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ γράφει σήμερα ότι πέτρες από τα ιστορικά τείχη της Αμμοχώστου έπεσαν στον δρόμο, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Στο μεταξύ, πριν από λίγο η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι κατολίσθηση χωμάτων και πετρών έχει συμβεί στον δρόμο Κυθρεάς - Κερύνειας και καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.