Κατέρρευσε μέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Κατέρρευσε μέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Mέρος των ιστορικών τειχών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο κατέρρευσε και αρκετοί δρόμοι και πολλές περιοχές πλημμύρισαν, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή, τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ γράφει σήμερα ότι πέτρες από τα ιστορικά τείχη της Αμμοχώστου έπεσαν στον δρόμο, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Στο μεταξύ, πριν από λίγο η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι κατολίσθηση χωμάτων και πετρών έχει συμβεί στον δρόμο Κυθρεάς - Κερύνειας και καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE