ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Αβέρωφ για Παπαδόπουλο και Σιζόπουλο: «Στο επιτελείο του Χριστοδουλίδη έχουν βυθιστεί σε σπιράλ αντιφάσεων»

Επιτελείο Αβέρωφ για Παπαδόπουλο και Σιζόπουλο: «Στο επιτελείο του Χριστοδουλίδη έχουν βυθιστεί σε σπιράλ αντιφάσεων»

Σε δήλωση προχώρησε η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, για Νικόλα Παπαδόπουλο και Μαρίνο Σιζόπουλο, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως στο επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ. 

Αυτούσια η δήλωση: 

O Νικόλας Παπαδόπουλος του Φλεβάρη του 2020 μας διαβεβαιώνει πως το ΔΗΚΟ θα είναι στην επόμενη διακυβέρνηση. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος του Φλεβάρη του 2023 τα αλλάζει λέγοντας πως το ΔΗΚΟ δεν έχει κάνει συμφωνία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στην κυβέρνηση του, εάν εκλεγεί.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος του Σαββάτου δηλώνει πως αν εκλεγεί ο Νίκος Χριστοδουλίδης, είναι η ευκαιρία να βρεθεί ο Δημοκρατικός Συναγερμός στην αντιπολίτευση. Ο Μαρίνος Σιζόπουλος της Κυριακής, τα αλλάζει λέγοντας πως στην κυβέρνηση ευρείας αποδοχής θέλουν να συμμετέχει και ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους πως στο επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ. Έχουν βυθιστεί σε σπιράλ αντιφάσεων. Από τις συζητήσεις τους, δεν προκύπτει καμία πρόταση για την χώρα παρά μόνο πρόταση για τις καρέκλες και τις θέσεις εξουσίας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top