«Χαλασμός κυρίου» στους αυτοκινητόδρομους λόγω βροχών – Οι περιοχές που επηρεάζονται

«Χαλασμός κυρίου» στους αυτοκινητόδρομους λόγω βροχών – Οι περιοχές που επηρεάζονται

Οι βροχές που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές, επηρεάζουν την κυκλοφορία κυρίως στους αυτοκινητοδρόμους. Στις αστικές περιοχές περιοχές δεν παρουσιάζονται οποιαδήποτε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στους αυτοκινητοδρόμους, Λευκωσίας-Λάρνακας και Λευκωσίας-Λεμεσού, ιδιαίτερα στις περιοχές Λυμπιών, Αλάμπρας και Μονής, λόγω έντονης βροχόπτωσης, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, ενώ η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, είναι περιορισμένη, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και να παρατητείται συμφόρηση της κυκλοφορίας.

Στις αστικές περιοχές δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, υπενθυμίζεται ωστόσο ότι, στην επαρχία Αμμοχώστου, στον δρόμο Πρωταρά-Κάβο Γκρέκο, έχει προκληθεί καθίζηση εδάφους σε δύο σημεία του δρόμου, που έχουν σηματοδοτηθεί. Στη Λάρνακα, ο δρόμος από τη λεωφόρο Αρτέμιδος προς το Τέμενος Χαλά Σουλτάν “ΤΕΚΚΕ”, παραμένει κλειστός λόγω συσσώρευσης νερού.

Στις ορεινές περιοχές επίσης της Μόρφου, Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, παρά τη βροχόπτωση που σημειώνεται σε διάφορες περιοχές. Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενοι. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE