ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Χαλασμός κυρίου» στους αυτοκινητόδρομους λόγω βροχών – Οι περιοχές που επηρεάζονται

«Χαλασμός κυρίου» στους αυτοκινητόδρομους λόγω βροχών – Οι περιοχές που επηρεάζονται

Οι βροχές που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές, επηρεάζουν την κυκλοφορία κυρίως στους αυτοκινητοδρόμους. Στις αστικές περιοχές περιοχές δεν παρουσιάζονται οποιαδήποτε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στους αυτοκινητοδρόμους, Λευκωσίας-Λάρνακας και Λευκωσίας-Λεμεσού, ιδιαίτερα στις περιοχές Λυμπιών, Αλάμπρας και Μονής, λόγω έντονης βροχόπτωσης, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, ενώ η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, είναι περιορισμένη, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και να παρατητείται συμφόρηση της κυκλοφορίας.

Στις αστικές περιοχές δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, υπενθυμίζεται ωστόσο ότι, στην επαρχία Αμμοχώστου, στον δρόμο Πρωταρά-Κάβο Γκρέκο, έχει προκληθεί καθίζηση εδάφους σε δύο σημεία του δρόμου, που έχουν σηματοδοτηθεί. Στη Λάρνακα, ο δρόμος από τη λεωφόρο Αρτέμιδος προς το Τέμενος Χαλά Σουλτάν “ΤΕΚΚΕ”, παραμένει κλειστός λόγω συσσώρευσης νερού.

Στις ορεινές περιοχές επίσης της Μόρφου, Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, παρά τη βροχόπτωση που σημειώνεται σε διάφορες περιοχές. Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενοι. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top