Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο η στάση εργασίας εργαζομένων στον ΟΚΥπΥ

Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο η στάση εργασίας εργαζομένων στον ΟΚΥπΥ

Νέα πρόταση αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα ο ΟΚΥπΥ προς τις συντεχνίες των εργαζομένων, σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις. Αυτό προέκυψε μετά την απογευματινή σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή ΟΚΥπΥ, συντεχνιών και του Υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας από την ενημέρωση που έχει μέχρι στιγμής αναμένεται η δίωρη στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι να γίνει.

Σε ενημέρωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι η νέα πρόταση του ΟΚΥπΥ θα τεθεί ενώπιον των συνδικαλιστικών οργανώσεων για περαιτέρω διαβούλευση.

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του ο Υπουργός, αφού άκουσε τις θέσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων επί των ζητημάτων που εντοπίζονται σε σχέση με τις συλλογικές συμβάσεις, «επανέλαβε προς τα εμπλεκόμενα μέρη πως μέσω του διαλόγου και επίδειξης καλής θελήσεως μπορούν να επιλύονται ζητήματα που προκύπτουν».

Προστίθεται ότι ο Υπουργός θα επανέλθει μετά την αποστολή της νέας πρότασης με νέα συνάντηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE