ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο η στάση εργασίας εργαζομένων στον ΟΚΥπΥ

Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο η στάση εργασίας εργαζομένων στον ΟΚΥπΥ

Νέα πρόταση αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα ο ΟΚΥπΥ προς τις συντεχνίες των εργαζομένων, σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις. Αυτό προέκυψε μετά την απογευματινή σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή ΟΚΥπΥ, συντεχνιών και του Υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας από την ενημέρωση που έχει μέχρι στιγμής αναμένεται η δίωρη στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι να γίνει.

Σε ενημέρωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι η νέα πρόταση του ΟΚΥπΥ θα τεθεί ενώπιον των συνδικαλιστικών οργανώσεων για περαιτέρω διαβούλευση.

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του ο Υπουργός, αφού άκουσε τις θέσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων επί των ζητημάτων που εντοπίζονται σε σχέση με τις συλλογικές συμβάσεις, «επανέλαβε προς τα εμπλεκόμενα μέρη πως μέσω του διαλόγου και επίδειξης καλής θελήσεως μπορούν να επιλύονται ζητήματα που προκύπτουν».

Προστίθεται ότι ο Υπουργός θα επανέλθει μετά την αποστολή της νέας πρότασης με νέα συνάντηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top