Η ιστορία του τρανς Αιμίλιου από την Κύπρο συγκίνησε στο MasterChef – Δάκρυσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η ιστορία του τρανς Αιμίλιου από την Κύπρο συγκίνησε στο MasterChef – Δάκρυσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

O 27χρονος Αιμίλιος διεκδικεί μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, μια θέση στο Masterchef, ωστόσο έχει ήδη γοητεύσει τους κριτές με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Το τρανς αγόρι, του οποίου αποδόθηκε το θηλυκό φύλο στη γέννηση, κατά τη διάρκεια του επεισόδιου, αποκάλυψε στους κριτές πως σε περίπτωση που κερδίσει τον διαγωνισμό, θα αξιοποιήσει το ποσό για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

Παράλληλα, ο 27χρονος εξομολογήθηκε ότι έχει περάσει bullying και επιθυμεί να αποκτήσει την αυτοπεποίθησή του, μέσω της μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο

«Είμαι τρανς και κάποιοι με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται, κάποιοι δεν το δέχονται… Για διάφορους λόγους!» είπε αρχικά στους κριτές ο Αιμίλιος και πρόσθεσε:

«Στην ουσία είναι το χρηματικό ποσό της μεγάλης εγχείρησης. Θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου. Είναι πώς νιώθεις… τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα μόνο και μόνο για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι και να καταπιέζεις για μία ζωή τον εαυτό σου; Να ζεις μία ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι; Τι την ζεις;» είπε στην κάμερα της παραγωγής ο διαγωνιζόμενος.

«Νομίζω ότι είμαστε ότι αισθανόμαστε! Εκεί καταλήγουμε!» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν τελικά με το πιάτο του και του έδωσαν τη μαύρη ποδιά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE