Σοκ στο Κίεβο μετά τη συντριβή ελικοπτέρου: Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών - Παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Σοκ στο Κίεβο μετά τη συντριβή ελικοπτέρου: Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών - Παιδιά ανάμεσα στα θύματα

«Βαρύς» ο απολογισμός στο Κίεβο, μετά τη συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε νηπιαγωγείο. Μεταξύ των τουλάχιστον 16 θυμάτων βρίσκεται ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών, άλλοι αξιωματούχοι καθώς και δύο παιδιά.

Ειδικότερα, τη ζωή τους έχασαν ο υπουργός Εσωτερικών Ντένις Μοναστίρσκι, ο αναπληρωτής του καθώς και ακόμη ένας αξιωματούχος, σύμφωνα με το BBC.

Παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Ο επικεφαλής της Εθνικής Αστυνομίας Ihor Klymenko δήλωσε ότι εννέα από τους νεκρούς επέβαιναν στο αεροσκάφος, το οποίο συνετρίβη κοντά σε νηπιαγωγείο και συγκρότημα κατοικιών στο ανατολικό προάστιο Μπρόβαρυ.

Δύο από τους νεκρούς ήταν παιδιά, γνωστοποιήθηκε επίσης.

Στο νοσοκομείο δεκάδες άνθρωποι

Παράλληλα, σύμφωνα με αξιωματούχους, εκτός των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, 10 παιδιά έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Δείτε βίντεο από τα social media

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE