Απίστευτο βίντεο: Έκαναν αγώνες ταχύτητας με άλογα στην μέση του δρόμου στο εξωτερικό

Απίστευτο βίντεο: Έκαναν αγώνες ταχύτητας με άλογα στην μέση του δρόμου στο εξωτερικό

Η φιλοζωική υπηρεσία της Ιρλανδίας πραγματοποιεί έρευνες για να βρει τους υπόπτους που κακοποιούν τα ζώα.

Ένα μοναδικό περιστατικό έλαβε μέρος στην Ιρλανδία. Τις τελευταίες μέρες έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά, όπου μασκοφόροι κάνουν αγώνες ταχύτητας με άλογα, στην μέση του δρόμου.

Τα σοκαριστικά στιγμιότυπα δείχνουν στιγμές από τον παράνομο αγώνα, στην μέση αυτοκινητόδρομου στην Ιρλανδία. Το βίντεο δείχνει τρεις άντρες να χτυπάνε τα άλογα με ξύλο, ώστε να αναπτύξουν ταχύτητα και να κερδίσουν το στοίχημα που είχαν βάλει.

Το βίντεο καταγράφηκε από οδηγό που βρίσκονταν ακριβώς πίσω από τα άλογα και χωρίς δεύτερη σκέψη το έστειλε στην φιλοζωική υπηρεσία της χώρας. Αμέσως η υπηρεσία δημοσίευσε το βίντεο στις σελίδες που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενημερώσουν τους πολίτες, για το τραγικό αυτό γεγονός.

Ο υπουργός δικαιοσύνης της χώρας,Simon Harris, τοποθετήθηκε για το ζήτημα. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως «Αυτό το στιγμιότυπο είναι πραγματικά τρομερό. Δεν μπορώ να διανοηθώ την κακοποίηση που δέχονται τα ζώα». Πέρα από αυτό όμως θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τους οδηγούς.

Συμπλήρωσε πως: «Αν κάποιος έχει στην κατοχή του οποιαδήποτε πληροφορία για το συγκεκριμένο γεγονός, να το αναφέρει στην αρμόδια αρχή, ώστε να βρεθούν οι ύποπτοι και να τιμωρηθούν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE